Made for Moments > Kraamborrelkaartje
Zelf aan de slag

Heb je een dubbele kaart als geboortekaartje en wil je er in stijl een klein, enkel kaartje bij als kraamborrelkaartje? Dan hebben we een handige tip voor je: open het geboortekaartje in de editor en klik links onderin op de knop ‘terug’. Op deze manier kom je op de detailpagina van de originele collectiekaart. Daar heb je de optie om te kiezen voor een ‘ander formaat’. Op die manier kun je het geboortekaartje omzetten naar een enkele kaart en deze ombouwen naar een kraamborrelkaartje. Helemaal zelf maken kan natuurlijk ook, begin dan met een blanco (enkele) kaart Kies bij teksten op zo’n klein kaartje voor tekstgrootte 14 of groter. Dat lijkt groot op je scherm, maar op een kaartje van 5 x 8 cm of 8 x 8 cm komt dat mooi uit! Tip: bestel een proefdruk, zodat je de leesbaarheid in het echt kunt checken.

Ontwerp door een designer voor €9,95

Vind je het fijner om het ontwerp uit handen te geven aan één van onze designers van de studio? Dat kan natuurlijk ook en vinden we heel leuk om voor jou te mogen doen! Door onderstaand formulier in te vullen met al je wensen, kunnen wij ermee aan de slag. De designer neemt er echt de tijd voor en maakt een uniek kraamborrelkaartje bijpassend bij het geboortekaartje. Dit is de reden waarom je er eenmalig €9,95 voor betaald. Je krijgt dan natuurlijk ook van ons de ruimte om eenmalig feedback te geven op het ontwerp. Samen maken we er een mooi geheel van!

Tips! 
  • Zorg dat je het ontwerp op tijd bij ons aanvraagt, zodat je nog een proefdruk kunt bestellen.
  • Vergeet de drukwerkkosten niet! Je kunt deze gemakkelijk berekenen zodra het kaartje klaarstaat in jouw account, door deze in jouw winkelmandje te plaatsen.
  • Weeg het geboortekaartje met kraamborrelkaartje én envelop om de portokosten te berekenen. Zo weet je zeker dat je straks voldoende postzegels in huis hebt.

 

Aanvraag kraamborrelkaartje op maat