In de praktijk valt op dat mijlpaal-verjaardagen zoals de 40e, 50e en 60e verjaardag momenteel nog vaak worden uitgesteld of overgeslagen. Voor het vieren van een 21 diner is dat niet meer het geval. Het aantal bestellingen van een uitnodiging voor een 21 diner ligt inmiddels, als enige verjaardag, net zo hoog als vóór de pandemie.

Steeds meer jongeren vieren een 21 diner. Deze traditie, overgewaaid uit de Verenigde Staten, werd in eerste instantie met name opgepakt door leden van studentenverenigingen. Uit de groei van het aantal bestellingen van een 21 diner-uitnodiging ziet Madeformoments.nl dat het diner bezig is aan een opmars in Nederland en bij een steeds breder publiek bekend wordt. In Nederland zijn we op ons 21e officieel volwassen, voor velen een reden dat groots te vieren. Vanuit die gedachte is het 21 diner overigens ook ontstaan. Tijdens het 21 diner wordt de jarige flink in het zonnetje gezet. Het is namelijk de bedoeling dat de familie het diner verzorgt voor de jarige en haar of zijn vrienden.

-------------
Made for Moments maakt met haar vooruitstrevende en unieke kaarten momenten zo speciaal mogelijk. Trouwen, een kind krijgen, afstuderen of een afscheid: het zijn momenten die het leven vormen. Made for Moments biedt met haar producten de mogelijkheid om deze momenten nog meer betekenis te geven. Made for Moments is al ruim 18 jaar een begrip als het gaat om kaarten met exclusieve designs voor alle life events.

Bron: madeformoments.nl
Bij publicatie van dit persbericht: Made for Moments vermelden en linken 
Deze afbeeldingen mogen rechtenvrij gebruikt worden: download afbeeldingen

-------------