Made for Moments > Prijzen & info foliedruk trouwkaarten

Prijzen & info foliedruk trouwkaarten

Hoe pas ik folie toe?

  1. 1. Kies een kaart uit de speciale collectie met foliedruk.
  2. 2. De highlights van het kaartje hebben we beschikbaar gemaakt voor foliedruk.
  3. 3. Via het kleurpalet kan je geselecteerde elementen omkleuren naar de juiste foliekleur (goud, zilver of koper). Je kan folie elementen ook een reguliere kleur geven, dan wordt er geen foliedruk toegepast.
  4. 4. Je kan folie toepassen op de geselecteerde items van het ontwerp.

Wil je andere elementen in het ontwerp met foliedruk? Stuur ons een berichtje en wij passen het voor je aan.

Proefdruk

De eerste proefdruk met echt goudfolie, koperfolie of zilverfolie van jullie eigen ontwerp kost €2,50. Na het ontwerpen van de kaart kan je een proefdruk aanvragen. Je ontvangt hierbij een setje met alle envelopkleuren. Als je meerdere proefdrukken wilt van verschillende folies kan je een kopie maken van het kaartje en de kopie voorzien van een andere foliekleur. Je kan beide kaartjes in een keer bestellen. De eerste proefdruk is €2,50, de proefdrukken daarna kosten €4,95. We hanteren op de eindorder een staffelkorting.

Levertijd proefdruk

Kaarten met extra bewerkingen zoals bijvoorbeeld folie hebben 2 tot 3 productiedagen nodig. Na deze productietijd verzenden we de proefdruk via een brievenbuszending. Deze zending wordt meestal na 48 uur bezorgd en is niet voorzien van een track&trace. Naar België is brievenbuspost helaas vaak 5 - 7 werkdagen onderweg.

Papiersoorten

We hebben twee speciaal geselecteerde papiersoorten voor foliedruk. Coated karton: gladde en stevige papiersoort met een silk toplaag aan beide zijden, 300 gram. Linnen: stevig papiersoort met lichte structuur, 300 gram (deze papiersoort heeft een prijstoeslag). De papiersoort Linnen is niet geschikt voor ontwerpen met een donkere achtergrond.

Extra soft touch

Wil jij naast folie nog werken met een extra laminaat op de voorzijde van het kaartje? Een softtouch? Dat kan, wij kunnen je kaart nog specialer maken. Voor deze softtouch heb je ons nodig. Dit is niet geautomatiseerd in de shop. Voor de folie brengen we eerst een laminaat op met een zachte toplaag. De kosten voor een proefdruk zijn € 9,95. De meerkosten voor de oplage zijn naast alle andere kosten € 20,00 instelkosten en € 0,25 per kaartje.  Deze softtouch kan alleen aangebracht worden op coated karton. Heb je vragen over de softtouch en wil je een proefdruk? Laat het ons weten.

Enveloppen

We hebben vele kleuren enveloppen, deze worden in het proefsetje meegestuurd. Enveloppen kan je gemakkelijk via onze website bestellen. Als je enveloppen vooraf bestelt kunnen ze vooraf al geschreven worden, dat scheelt weer!

Prijzen

De minimale oplage is 10 stuks (uitgezonderd voor een proefdruk). Op de productpagina van de gekozen kaart staat de juiste prijs per stuk en de verwerkte staffelkorting.

Levertijd oplage meer dan 20 kaarten

Collectie met extra finish

Kaarten met extra bewerkingen zoals folie, stans en boorgaatjes hebben 2 tot 3 productiedagen nodig. Na deze productietijd bieden we het pakket aan bij PostNL. Je ontvangt daarom 2 - 3 werkdagen na bestelling de track&trace. Dit betekent dat je je pakket uiterlijk tot 5 dagen na besteldatum kunt verwachten. 

Reguliere collectie

Kaarten besteld op maandag tot en met vrijdag voor 18.00 uur worden dezelfde gedrukt en verzonden. Kaarten besteld vrijdag na 18.00 uur en voor zondag 18.00 uur worden zondag gedrukt en verzonden. Dat betekent dat je pakket meestal de volgende dag wordt geleverd. Uiterlijk zijn de kaarten twee dagen onderweg met PostNL. Je ontvangt een track&trace zodat je je pakket kunt volgen.

Zelf een bestand aanleveren?

Dat kan! Bij het zelf aanleveren van een bestand wordt er €55 extra gerekend voor het technisch in orde maken voor het drukken met foliedruk. Stuur ons een berichtje en we mailen je de instructies.

Vragen? Neem gerust contact met ons op

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: