Made for Moments > Dit zijn de populairste trouwdatums van 2021/2022

Langer trouwseizoen 2021
Al jaren worden de meeste huwelijken voltrokken in de maanden mei, juni en september. Dit jaar blijkt het trouwseizoen zich - onder invloed van corona- uit te smeren en trouwen stellen ook vaak in juli en augustus. In 2021 trouwen de meeste stellen (vanwege de mooie datum) op de 21e: uit cijfers blijkt dat 21-05-’21 de dag was waarop de de meeste stellen elkaar het jawoord gaven. Vanwege het langere trouwseizoen blijkt dit jaar ook 21 augustus een erg populaire datum..

Populairste datum 2022
Willem-Alexander en Maxima deden het ook: trouwen op een mooie datum, namelijk op 02-02-’02. Nu, 20 jaar later, zien we weer een populaire trouwdatum in februari, namelijk 22-02-’22. Made for Moments ziet ook in 2022 een breed trouwseizoen, met een eerste piek in februari en een laatste piek op 22 december. Toch kiezen de meeste stellen een datum in het voorjaar, de zomer of nazomer. 22-07-’22 is tot nu toe de meest gekozen trouwdatum op een trouwkaart voor volgend jaar.

------

Noot voor de redactie:
Bij publicatie van dit persbericht Made for Moments vermelden en linken naar:
https://madeformoments.nl/ of
https://madeformoments.nl/blog-populairste-trouwdatum-2021-2022

Contact: ellen@madeformoments.nl
Rechtenvrije beelden: https://we.tl/t-HBaiHDaXTO

Made for Moments
Made for Moments maakt met kaarten en lifestyle-items jouw moment zo speciaal mogelijk. Trouwen, een kind krijgen, afstuderen of een afscheid: het zijn momenten die het leven vormen. Made for Moments biedt met haar producten de mogelijkheid om deze momenten nog meer betekenis te geven. Made for Moments [voorheen HipDesign] is al ruim 17 jaar een begrip als het gaat om kaarten met exclusieve designs voor alle life events.