Made for Moments > De laatste trends in geboortekaartjes - Made for Moments

De laatste trends in geboortekaartjes - Made for Moments

Weg met roze of blauw! Kies voor GOUD!

 

Dé geboortekaartjestrends van dit moment

Weg met roze en blauw! De tijd waarin wordt gekozen voor roze voor een meisje en blauw voor een jongen zien we steeds minder worden. Volgens Leonne Albers, Creative Director van Made for Moments, zien we de laatste tijd steeds meer dat jonge (aanstaande) ouders breken met bestaande tradities. Hoe? Dat lees je hieronder.

Goudfolie made for that special moment

Er wordt steeds vaker gekozen voor geboortekaartjes met goudfolie. Een minimalistisch geboortekaartje met daarop alleen de naam in goudfolie bijvoorbeeld. Of subtiele details in goudfolie om een persoonlijke touch te geven aan een bestaand kaartje.

 

Kleurenpalet

Kleuren zoals donkergroen, donkerblauw, okergeel en terracotta in combinatie met folie zijn prachtig. Met deze stoere en warme kleuren is 2019 klaar voor de nieuwe trend!

 

Exotische en avontuurlijke prints

Exotische en uitbundige prints. Van tijgerprint tot hummingbird, van panter tot toekan en van jungle tot botanische prints. 2019 wordt een avontuurlijk jaar. Elementen kunnen prachtig met elkaar gecombineerd worden tot een uitbundig design. Of kies voor één element dat je in folie als eyecatcher plaatst.

 

Regenboog

Een regenboog is niet alleen een mooi natuurverschijnsel, hij komt ook goed tot zijn recht als wanddecoratie in de baby- en kinderkamer, op kinderkleding en in speelgoed. Natuurlijk kan de regenboog niet ontbreken op een geboortekaartje. Het leuke aan gepersonaliseerde geboortekaartjes is dat je niet hoeft te kiezen voor de traditionele kleuren van een regenboog maar je favoriete kleuren kunt combineren. Als je motto less is more is, dan kun je ook kiezen voor een regenboog in één kleur of in echt goud-, zilver- of koperfolie.

 

Make it special

Cadeautjes zijn niet alleen leuk om te krijgen, ze zijn ook leuk om te geven. In 2019 zien we steeds meer dat mensen een echt cadeautje maken van hun geboortekaartje. Ze versieren hun geboortekaartje met bijvoorbeeld een stans in de vorm van hart of cirkel, een echt houten elementje, een echt strikje, labels, touw of folie. De kaartjes worden ook steeds mooier (als een echt cadeautje) verzonden doordat er steeds meer kleuren enveloppen beschikbaar komen. Zo is er altijd wel een kleur envelop die past bij het ontwerp van een geboortekaartje. Een mooie sluitzegel op de envelop maakt het geboortekaartje helemaal af.

 

Make it yours

Welke trend je ook kiest, laat zien wie jullie zijn en durf verschillende elementen te combineren zodat er een uniek en persoonlijk geboortekaartje ontstaat. Wil je een okergele regenboog met goudfolie panter op een botanische achtergrond? Go for it. De geboorte van jullie kindje is een bijzondere gebeurtenis dat vraagt om een persoonlijk kaartje.

 

 


Noot voor de redactie:
Bron: madeformoments.nl Het volledige bericht vind je op madeformoments.nl/geboortekaartjes/trending Hier vind je ook rechtenvrij, beeldmateriaal. Bij publicatie graag de bron van het bericht vermelden en linken. Voor meer informatie kun je mailen of bellen met Patricia Pauwels. Zij is bereikbaar via marketing@madeformoments.nl of telefoonnummer 085 - 043 80 04

 

 

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: