Made for Moments > Dit zijn dé trouwkaartentrends voor 2022

1. Kaart in originele vorm
De allernieuwste trend van dit moment: een trouwkaart in een unieke vorm. Een trouwkaart in de vorm van een hart, helemaal rond of juist alleen een boog aan de bovenkant. Hoe origineel is dat? Je valt hiermee lekker op tussen alle andere kaarten én het is echt onwijs stijlvol. Onze tip: pak lekker uit! Jullie trouwkaart is voor velen een lichtpuntje op de deurmat na een lange winter.


2. Gepersonaliseerde details
Details, wij zijn er gek op! Hoe je dit toepast op het drukwerk van jullie bruiloft? Denk aan een toffe fotostrip van jullie (verlovings)shoot aan de trouwkaart, jullie initialen op een sluitsticker of een compleet gepersonaliseerde envelop (bijpassend bij jullie trouwkaart). Je kan het zo gek niet bedenken of je kan het personaliseren met jullie letters of stijl. It’s all about the details ;-).


3. Al het drukwerk in dezelfde stijl
Hoe tof is dat? De stijl van jullie trouwkaart op ál het drukwerk. Ook wel een ‘trouwhuisstijl’ genoemd. Denk hierbij aan de save the date, trouwkaart en het programmakaartje, allemaal in dezelfde stijl. Maar óp de bruiloft kan je uitpakken, denk bijvoorbeeld aan de menukaart en/of de naamkaartjes.


4. Een heel warm welkom met een bruiloftsbord in stijl
We zien dat steeds meer stellen ervoor kiezen gasten welkom te heten met een zogenoemd welkomstbord. En wij snappen dat wel! Het ziet er écht super stijlvol uit en hoe tof is een welkomstbord in de stijl van jullie trouwkaart? Of je ontwerpt er eentje helemaal zelf, dat kan natuurlijk ook! De keuze is reuze, maar volgens ons een echte must-have voor op jullie bruiloft.


5. Design met pastelkleuren
Hoewel de kleuren oudroze, mosgroen en zand al jaren trouwkaartenland domineren, zien we de laatste tijd een uitgebreider kleurenpallet. Met name de pastelkleuren worden populairder. Denk aan de wat zachtere, pastelachtige roesttinten, warm rood, blauw en zalm roze. Dit wat gewaagdere kleurenpalet kan wat ons betreft zeker niet ontbreken in dit trend rijtje.


Bekijk hier alle trouwkaarten en laat je inspireren door de mooiste creaties.