Moederdag cadeau idee

Een gepersonaliseerd cadeau is natuurlijk het allerleukst. Wij kunnen geen genoeg krijgen van fotoproducten als moederdag cadeautjes.

Een verjaardagskalender is het perfecte cadeau om te geven als je niet kunt kiezen welke foto’s je het leukste vindt. Elke maand is er ruimte voor een andere foto en de voorzijde kun je naar eigen smaak helemaal personaliseren. Een origineel moederdag cadeautje!

Tip: zet alvast de verjaardagen van de familie in de kalender. Wanneer je het hebt gegeven kan je moeder deze natuurlijk zelf aanvullen met een pen of potlood. Bekijk hier de persoonlijke verjaardagskalenders van Made for Moments.

 

Leuk moederdag cadeau

Hebben jullie een speciaal liedje samen? Of moet je bij een bepaald nummer altijd aan haar denken? Kies er dan voor om een poster in Spotify stijl te laten drukken.

Pas de titel van het nummer, de artiest en de duur van het lied aan en voeg een foto van jullie samen toe. Zo geef je een ontzettend persoonlijk cadeau wat ze ergens in huis een mooi plekje kan geven.

Je hebt alleen nog een lijst nodig and you’re good to go! Bekijk hier het assortiment van posters met foto’s, om je te laten inspireren door onze voorbeeldposters en zelf aan de slag te gaan met Moederdagcadeau!

 

Moederdag cadeau knutselen

Hexagons voor op de muur zijn ook ontzettend origineel en leuk om te geven aan je moeder. Gezien ze zo compact zijn en je de plaatsing zelf kunt bepalen, is er altijd wel ruimte voor deze unieke zeshoeken. Maak elke hexagon in de set van zeven stuks uniek met een losse foto, tekst of patroon, of bedek de hele set met jullie mooiste foto.

De mogelijkheden zijn eindeloos: ga zelf met het ontwerpen van hexagons aan de slag. Een origineel cadeau voor je moeder!

 

Moederdag kaart

Wat je ook kiest: maak het compleet met een persoonlijk kaartje. Voor veel moeders is een lief kaartje met persoonlijke boodschap over de liefde tussen jullie, het mooiste cadeau wat er is. Bij Made for Moments hebben we een collectie met prachtige wenskaarten voor Moederdag.

 

banner wanddecoratie foto