Made for Moments > 53% van de bruidsparen heeft geen seks tijdens de huwelijksnacht

53% van de bruidsparen heeft geen seks tijdens de huwelijksnacht

Meer dan de helft van de bruidsparen heeft geen seks tijdens de huwelijksnacht. Dit ontdekte trouwkaartenwebshop Made for Moments door een enquête die werd verspreid onder bruiden die trouwden in 2018 en 2019. Toch beoordelen vrouwen hun huwelijksnacht gemiddeld met een 7,5.

Een aantal vrouwen noemt het hebben van geen seks zelfs het dieptepunt van de hele bruiloft. Zo zegt iemand: "Het dieptepunt was de huwelijksnacht, mijn man was zo dronken dat er niets meer van terechtkwam." Ondanks dat werd de huwelijksnacht gemiddeld met een 7,5 becijferd door de ondervraagden. Bruidjes uit Zeeland scoren het hoogst met gemiddeld een 8.

Gemiddeld gaven de ondervraagden tussen de €10.000 en €15.000 uit aan hun bruiloft. Bijna 10% van de bruiden zou hun huwelijk niet overdoen. Hiervoor gaven ze verschillende redenen. Zo gaf een bruid aan dat ze haar bruiloft uiteindelijk veel te 'groots' vond en weinig persoonlijk. Enkele andere bruiden gaven aan dat ze zich stoorden aan de dagindeling.

Leuke weetjes: 75% van de bruiden die aangeven wél seks te hebben gehad, sliepen op een externe locatie. Daarnaast gaf de groep die wel seks had tijdens de huwelijksnacht gemiddeld meer uit aan de bruiloft en kozen zij voor een luxe trouwkaart.

Dus we hebben hieronder al wat luxe varianten voor je klaargezet... ;)

-------------
Bron: madeformoments.nl

Bij publicatie van dit persbericht graag Made for Moments vermelden en linken. Hieronder volgen 3 linkjes naar luxe trouwkaarten. Daaronder volgen afbeeldingen die rechtenvrij gebruikt mogen worden bij die publicatie. Klik op de foto voor een vergroting.
-------------

Luxe trouwkaarten en save the dates

bruidsfotograaf The Wedding Story
Roy van der Wens Bruidsfotograaf
trouwfotografie trouwkaarten

 

Rechtenvrije beelden

made for moments trouwkaarten    made for moments trouwkaarten    made for moments trouwkaarten   made for moments trouwkaarten